perjantai 8. elokuuta 2014

FAREWELL PARTY

Eilen pidettiin kahdeksan tytön voimin Siiri S:älle yllätysläksiäiset, jotka onnistui aivan täydellisesti! Maisa, Ninni, Venla, Eve, Crisse ja Kia saapuivat meille kello 4 aikoihin laittamaan kaiken valmiiksi; tehtiin esimerkiksi tortilloja ja laitettiin ruuat ulos pöytään valmiiksi. Siireillä kesti vähän odotettua kauemmin tulla meille, koska Siiri S oli päättänyt aloittaa pakkaamaan matkalaukkua.. :'D Taivaalle alkoi myös ilmestyä huolestuttavan tummia pilviä, joten jouduttiin siirtämään ruuat takaisin sisälle... Lopulta Siirit onneksi kaahasivat pihaan skootterilla eikä meidän täytynyt joutua lähestyvän sateen uhriksi. Keksin siinä etupihalla pari tarinaa ennenkuin päästiin takapihalle, missä tytöt olivat nurkan takana yllättämässä. Kaikki onnnistui hyvin, ja Siiri oli tositositosi yllättynyt!! Crisse oli leiponut Siiri N:än kanssa ihanan kakun, jota me sitten syötiin tortillojen jälkeen. Kun sade loppui ja oltiin saatu mahat täyteen ruokaa, niin mentiin pihalle ottamaan kuvia sun muuta. Päivä oli tosi onnistunut, ja kiitos kuuluu kaikille tytöille, sillä  kaikki olivat nähneet vaivaa näiden läksiäisten järjestämiseen, mutta tämän Siiri ansaitsikin! :-)

IMG_4043 kopioIMG_3876
IMG_4193 kopioIMG_4226 kopioIMG_4013 kopioNimetön-1IMG_3849IMG_3888
Mä otin eilen myös paljon videopätkiä, joista ajattelin koota mydayn!  Toivottavasti saan sen aikaseksi (aikaansaamaton kun oon), ja jos saan, niin toivottavasti kehtaan sen myös sitten lisätä tänne.. :D Eli siis my dayta läksiäispäivästä on toivon mukaan tulossa viikonlopun aikana ! :)

6 kommenttia:

 1. joooooooo laita se video tänne ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joooo koitan saada sen tehtyä huomiseksi ! x)

   Poista
 2. Hienoja kuvia, näistä välittyy kyllä hyvä fiilis! :)
  Mahtava toi kakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) niin on mäkin olin ihan innoissani miten hienon kakun crisse ja siiri oli loihtinu!

   Poista
 3. millä muokkaat kuvat tälläsiksi vähän tummemmiksi ja haaleiksi? mikä ohjelma ja miten siellä, et mikä esim "efekti"? niinku 3. ja 4. kuvat alhaalta näyttää eniten sillä muokatuilta mun mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän photoshoppia kaikkien kuvien muokkaamiseen jos haluut ladata ilmasen kokeiluversion nii linkki on tässä:

   https://creative.adobe.com/fi/products/download/photoshop

   mut tässä on vähän vaikee selittää miten muokkaan ne tollasiks haaleiks mutta voisin tehä joskus vaiks ohjeen et miten muokkaan mun kuvat yms:) mut tälleen lyhyesti niin siellä photoshopin oikeessa kulmassa on sellasia säätöjä niin valitsen sieltä valotuksen ja muokkaan siirtymää ! varmasti saat ilmasillakin kuvausmuokkausohjelmilla muokattuu tollasiks mut mulla ei kyllä oo hirveesti kokemusta muista :/

   Poista