sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Muutamat Kuvat Helmikuulta

Apuaa 12 tunnin päästä lähtee lento Espanjaan, joten seuraava yö tulee olemaan rankka. Laukku on jo pakattu ja kaikki asiat hoidettu, mutta kuitenkin musta tuntuu että jotain puuttuu ja olo on kauheen stressaantunut, vaikka oonkin poissa vain viikon... Seuraavaksi muutama kuva viimeviikoilta:

IMG_5856IMG_5846
Eikö oo herkullisen näköisiä ruokia? Oltiin koeviikon jälkeen tyttöjen kanssa syömässä Fontanassa, ja suosittelen kaikkia jotka eivät kyseisessä paikassa ole vielä käyneet niin käymään. Ruoka on hyvää ja paikka on ulkonäöllisestikkin ihana!

IMG_5909IMG_5926biljardi
Viimeviikon perjantaina meidän piti mennä tyttöjen kanssa Roosalle yöksi, mutta pääddyttiinki pienten mutkien kautta meille viettämään iltaa, joka sisälsi paljon herkuttelua, naurua, biljardin peluuta ja tottakai laulamista. Ei oo tullu varmaan vuoteen vietettyy tälläistä rentoa tyttöjen iltaa, ja oon ehdottomasti sitä mieltä että pitäis useemmin!

Seuraavaksi kuulette musta varmaan loman jälkeen, joten ensi viikkoon ! Pitäkää ihana loma <3

6 kommenttia:

 1. kivoja kuvia :>! vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :) banneri, ulkoasu, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :)

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
 2. Heipsunkeipsun mulla on sulle haaste !
  http://dreambigbymarjaana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. komppaan edellistä! Ja oot huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurjan kaunis :-)

  VastaaPoista